Reactie plaatsen

Reacties

Sandra
11 uur geleden

Enorm leuk, Tjabo is een ondernemende jonge hond en heeft genoten! De volgende beleving voor onze andere hond is ook al geboekt.

Jenny Smit
3 maanden geleden

Mara is een lief en vrolijk hondje, maar ook onzeker. De 1e keer in het belevingscentrum was Mara net 1 jaar. Ze begon wat onwennend, maar liep in een mum van tijd rond als een blije kip. De 2e keer ging meteen goed. Ze kan heerlijk ongestoord snuffelen en genieten van lekkere snacks. En tijdens het toekijken onder het genoten van een kopje koffie krijg je handig tips en adviezen. Mara en ik zijn van plan om vaker te komen. Een echte aanrader!

Corrie
4 maanden geleden

Fenna heeft het super leuk gehad.
Ze vond het eerst wat spannend, maar daarna kwam ze los en was daarna aan het snuffelen en snoepjes aan het eten. Tijdens de sessie leuk met Simone gesproken. Het is echt een aanrader en wij komen zeker weer eens.

Monique
6 maanden geleden

Yara heeft het erg leuk gehad, ze moest eerst even wennen maar al snel was ze druk aan het snuffelen en snoepjes vinden. We komen graag weer eens langs.

Renske
7 maanden geleden

Het Belevingscentrum was voor Olaf een geweldige ervaring. Bij binnenkomst ging zijn neus gelijk "aan" en heeft hij heerlijk gesnuffeld en ontdekt. Daarna heeft hij uren geslapen. Voor herhaling vatbaar!!! Ook leuk om tijdens de sessie Simone te vragen naar tips voor je hond. Wij komen graag nog een keer terug!

Nelly Tabak
7 maanden geleden

Frankie heeft genoten in het belevingcetrum! Allemaal nieuwe indrukken en hier en daar wat lekkers te vinden was vermoeiend, dus naar huis met een tevreden hond! Wij gaan zeker weer! Bedankt Simone!

Annet Kruijsse
7 maanden geleden

Shep en Marley hebben genoten van het puzzelen , snuffelen en de snoepjes, vooral Shep was helemaal in zijn element! Los en mogen snuffelen en koekjes op mogen eten! We komen graag nog eens!

Siebine van der Wagen
7 maanden geleden

Joey heeft een fantastisch snuffeluur gehad! Van het begin tot het eind heeft hij gesnuffeld, op zoek naar al het lekkers dat verstopt lag. En daarna was hij moe maar voldaan. Zeker voor herhaling vatbaar, de volgende afspraak is dan ook al ingepland:)

Marjan Zuidema
8 maanden geleden

Onze Jack, een onstuimige weimaraner puber, heeft zijn neus kunnen volgen. Sommige dingetjes herkende Jack wel omdat wij ook een poos hondentraining bij Simone hebben gevolgd. Hij was na het uur helemaal zen. En fijne ervaring voor Jack en mij. Simone bedankt

Kim
8 maanden geleden

Wat een super leuke ervaring! Ziva heeft haar neus volop kunnen gebruiken en leek hier enorm van te genieten. Het was net een hondenpretpark! Zeker een aanrader voor iedereen die zijn hond iets extra's wil bieden ❤️

Cobie Blaauw
8 maanden geleden

Zira heeft genoten . Snuffelen en eten haar favoriete bezigheden. Het was echt een fijne middag zowel voor haar als voor mij. Want zelf geniet je ook als je ziet dat je hond het zo naar z'n zin heeft.

Zwannie van der Wal
10 maanden geleden

Voor mijn bijna 8 jarige Roemeen het hondenparadijs. Zoveel te snuffelen, mijn hond heeft bijna elk hoekje en lekkertjes opgezocht. Wat vaak buiten niet kan is in deze prachtige setting wel mogelijk. Heerlijk hond zijn en je neus achterna zonder afleiding en zonder beperking van een riem. Ik raadt het iedereen aan, zeker honden die buiten altijd door hun rugzakje op scherp staan en de antennes op aan hebben staan. Gewoon hond kunnen zijn in een ontspannen sfeer, daarna wel echt down and out van alle prikkels en de energie die er voor de hond in gaan zitten. Enya ( mijn hond ) gaat zeker weer.

Viola
10 maanden geleden

Super leuke sessie gehad met mijn hulphond van 9,5. Het was prachtig om te zien hoe hij zijn neus achteraan ging en op een ontspannen manier overal de lekker snoepjes vond! Voor herhaling vatbaar!

Gea
10 maanden geleden

Een hele leuke snuffelsessie gehad met mijn 1 jarige Engelse Springer Spaniel. Zo leuk om te observeren, en te bespreken met een kopje koffie erbij. Wij gaan zeker nog een keer!

Linda en 🐾 Tygo
10 maanden geleden

Heerlijk om Tygo zo ontspannen te zien en alles ging onderzoeken. Zeker voor herhaling vatbaar!! Tygo was daarna ook heerlijk mentaal moe en ontspannen.

Yindra
10 maanden geleden

het was een hele leuke ervaring is een keer wat anders dan wat wij normaal doen. mooie ruime en rustige locatie en Simone is erg vriendelijk. bedankt!

Martine Trip
10 maanden geleden

Het is een super leuke activiteit om met je hond te doen en wat ook heel fijn is, is dat je niet met andere honden en mensen bent. Mijn puber hond vond het in het begin wat spannend omdat het een nieuwe omgeving was maar toen hij eenmaal de lekkere snoepjes rook, durfde hij ook steeds verder te gaan. Hij heeft enorm genoten van het snuffelen en ik zag weer die leuke pret oogjes bij hem. Dan weet ik dat hij het naar zijn zin heeft gehad! Het contact met de eigenaresse is ook heel fijn verlopen en niks is te gek voor haar.

Jenny Zijlstra
een jaar geleden

Koda heeft echt de tijd van zijn leven gehad. Hij mocht heerlijk zijn neusje achterna wandelen en klom, sprong en onderzocht op zijn eigen tempo. In de auto op de terugweg zat hij na te genieten en eenmaal thuis is hij heerlijk relaxed en lekker aan het slapen. We komen zeker nog eens terug

Puck Vermeulen
een jaar geleden

Prachtige ruimte, heel veel spullen, supervriendelijke (en kundige) begeleiding.
Kortom: genieten voor hond én baas.
Ik ga voor de strippenkaart!

Henny
een jaar geleden

Moos onze 8 mnd oude bouvier pup heeft mogen genieten van de belevings ruimte.
Vol met uitdagingen en alle tijd om deze te ontdekken…. Ook spannend, en dan blijf je toch wat dicht bij het baasje, maar na een poosje wat driester en brutaler en dan blijkt er ook nog wat lekkers te zijn verstopt wat de nieuwsgierigheid prikkelt. Voor Moos zo leuk om te doen en voor mij zo leuk om haar zo te zien. Ik ging met een blije hond naar huis, die gelijk haar plekje opzocht en in slaap viel.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Nynke Algra
een jaar geleden

Wij zijn met Yuno in het belevingscentrum geweest. Je wordt eerst opgevangen door Simone met duidelijke instructies: Yuno mag lekker het tuigje af en wij (de mensen) mogen naar binnen zonder te praten. Want deze tijd is voor de hond! Wij kregen een kopje thee en gingen rustig zitten. Nu is Yuno een onzekere hond, maar hij ging gelijk op ontdekkingstocht. Sommige dingen vond hij spannend, maar je zag zijn zelfvertrouwen groeien. Zo nu en dan kwam hij even blij bij ons om een aai te halen. Net om te zeggen: wat is het leuk hier! De tijd vloog voorbij. Yuno heeft genoten en wij van hem. Een echte aanrader!

Hendrika Brouwer
een jaar geleden

Mijn hond Beau heeft intens genoten van het Belevingscentrum. Een mooie ruimte waar hij los mocht lopen, snuffelen en volop indrukken heeft opgedaan. 
Beau is wat angstig en terughoudend van nature maar dit pakte verrassend goed uit in het Belevingscentrum. Doordat hij lekker vrij mocht rondlopen en ontdekken heeft hij juist angsten overwonnen. 
Ik mocht onder het genot van een kop koffie toekijken hoe Beau aan het genieten was. 
Voor ons beiden een mooie middag met een zeer voldaan gevoel. 
Een echte aanrader!!