Zo werkt het...

Via de knop 'reserveren' kun je een afspraak boeken in de agenda van het centrum. 

Je ontvangt een bevestiging van de afspraak met daarin ook de mogelijkheid om de afspraak te verzetten of te annuleren (tot 2 dagen van te voren). 

Binnen 2 werkdagen ontvang je een formulier met vragen over jouw hond. De vragen gaan bijvoorbeeld over de herkomst, medische gegevens en eventuele gedragsproblemen van de hond. Zo kunnen we in het centrum rekening houden met specifieke zaken die voor jouw hond belangrijk zijn. Naast een optimale ervaring voor jouw hond vinden we veiligheid en gezond natuurlijk ook enorm belangrijk. 

Van te voren ontvang je uitgebreide instructies voor het bezoek. Ook ontvang je een factuur met daarin een betaallink. Als de betaling binnen is, is de afspraak definitief. 

Op de dag zelf...

Het is prettig als je 10 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig bent. Je kunt je hond dan nog even uitlaten in de berm langs de sloot. Wil je eventuele hondenpoep opruimen? Dan blijven we welkom in de buurt. 

Je hond mag daarna nog even terug in de auto totdat jullie opgehaald worden voor jullie afspraak. Het kan namelijk zo zijn dat de voorgaande bezoeker nog naar buiten komt met een hond, terwijl jij er al bent. Niet elke hond vindt een andere hond leuk en we willen graag voorkomen dat er incidenten plaatsvinden of dat er te veel opwinding ontstaat voor de belevingssessie. 

Als jullie opgehaald worden betreden we het centrum door de zijdeur. Als je hond zich op zijn gemak voelt, vragen we je om je hond los te laten (ook tuig en halsband mogen af). Wij (mensen) gaan rechts aan de tafel zitten, met een kopje koffie, thee of een glaasje water. Dat wordt genieten!

Jouw hond mag de ruimte verkennen op zijn eigen tempo. Snuffelen, spelen, puzzelen, rustig rondstruinen of lekker chillen op een fijn kussen. Het kan zo zijn dat jouw hond het allemaal super spannend vindt en het liefst bij jou onder de stoel gaat liggen. Dat hindert niks, het is zíjn dag vandaag! We laten hem rustig wennen aan de situatie en misschien lukt het met een beetje steun van jou als baasje om hem een positieve ervaring te laten beleven (wat dat voor hem dan ook mag zijn). 

Na 40 minuten zit het avontuur erop en ronden we af met een extra lekkere traktatie. Zeker weten dat je hond nog eens terug wil komen, en jij natuurlijk ook!

Houd er rekening mee dat een belevingssessie letterlijk een hele beleving is voor je hond. Verstandig dus om het de rest van de dag een beetje rustig aan te doen zodat hij alle opgedane prikkels kan verwerken. 

Zien we jullie snel weer terug?